Aitajuoksija Nooralotta Neziri kirjoitti jonkin aikaa sitten ihmisten käyttäytymisestä sosiaalisessa mediassa. Nainen on nyt palannut asiaan.

Neziri muistutti tuolloin, että urheilijat eivät kerro sosiaalisessa mediassa kaikesta tekemisestään.

– A) Lähtökohtaisesti kuvia tulee urheilijoilta enemmän vapaa-ajalta. Miksi? Koska treeneissä keskityt treenaamiseen, et kuvaamiseen. Treeneistä saat materiaalia, jos joku toinen sattuu kuvaamaan suoritusta tai treeni on sen verran verkkainen, että voit asetella kameran kuvaamaan jonnekin sivuun.

– Se, että urheilija postaa vaikkapa tiistaina kivan vapaa-ajan kuvan, ei poista sitä, etteikö taustalla ole ensin 5h treeniä ja 1h lihashuoltoa. Keväällä eräänä torstaina postasin ihan ynnä muut kuvan, kun samana iltapäivänä paransin syväkyykkytulostani 132 kiloon, muistutti Neziri.

Nyt kevään aikana vammoista kärsinyt Neziri on päättänyt julkaista Instagramissa kuvia harjoituksistaan. Hän muistutti samalla ihmisiä urheilijoiden arjesta.

– Kuvaa kulissien takaa. Kun urheilijoilla on loukkaantumisia, emme me lepää. Teemme kovasti töitä päästäksemme nopeasti takaisin ja ollaksemme parempia kuin aiemmin.

Kuvat tästä.