Wimbledonin tennisturnaus tunnetaan tiukasta pukukoodistaan, jossa valkoinen väri ja muut perinteet ovat kunniassa. Ranskan Kristina Mladenovic esiintyi ensimmäisen kierroksen ottelussaan muista poikkeavassa asussa.

Mladenovicilla oli niin sanottu yläosana crop top (lyhyt toppi), joka paljasti hänen keskivartalonsa. Monet ihastelivat naisen tyylikästä pukeutumista.

Pitkän linjan toimittaja Carole Bouchard kirjoitti myös oman näkemyksensä.

– Mladenovicilla on päällään jotain sellaista, jota nuori polvi kutsuu crop topiksi, mutta minun sukupolveni kutsuu rintaliiveiksi. Kertoo paljon ajastamme, että tämä ei ole ongelma Wimbledonille. Muistan vielä, kun joku vuosi joillain oli ongelmia ”liian lyhyiden” hameiden vuoksi. Lol.

Mladenovicin tie nousi pystyyn heti ensimmäisellä kierroksella. Saksan Angelique Kerber voitti hänet erin 6-0, 7-5.