Vapaaottelija Kai Kara-France on otellut yli 30 kertaa ammattilaisena. Uusiseelantilaisen lapsuus ei kuitenkaan ollut helppo.

Kara-Francea kiusattiin nimittäin ankarasti hänen pienen kokonsa vuoksi. Mies kertoi hiljattain MMA Hour -ohjelmassa, kuinka kiusaajat hakkasivat häntä armotta. Toiset pitivät kiinni, kun muut käyttivät häntä nyrkkeilysäkkinä. Lopulta hän joutui olemaan viikon pois koulusta erään tapauksen vuoksi.

Nykyinen UFC-tähti paljasti ohjelmassa tavanneensa entisen kiusaajansa hiljattain. Tämä tuli juttelemaan hänen kanssaan.

– Hullu tarina. Kohtasin yhden kiusaajistani 4–5 kuukautta sitten. Olin noutamassa ruokaa kotini lähellä olevasta paikasta. Sitten tämä kaveri tuli luokseni ja sanoi: ”Hei Kai!” Vastasin: ”Tunnenko sinut?” Hän kertoi, kuka oli. En nyt kerro hänen nimeään. ”Kävimme yhdessä yläkoulua.” Vastasin: ”En tunnistanut sinua yhtään.” Koska siitä oli yli kymmenen vuotta, aloitti Kara-France.

Kiusaaja yllätti Kara-Francen kertomalla olevansa fani.

– Hän oli nyt duunari ja eri erilaista elämää. Hän sanoi: ”Olen seurannut matkaasi pitkään! Olen iso fani.” Ajattelin itsekseni: ”Minun pitäisi piestä sinut nyt.” Mutta sitten mieleeni tuli: ”Ehkä minun pitäisi kiittää sinua, koska olet syy siihen, miksi aloitin tämän (vapaaottelu-uran). Tässä me nyt olemme. Kaikki meni hyvin. Olen yksi maailman parhaista ottelijoista sinun ansiostasi.

Kara-France on kivassa nosteessa. Hän kohtaa heinäkuun lopussa Brandon Morenon ottelussa, jossa taistellaan UFC:n kärpässarjan väliaikaisesta mestaruudesta.