Iivo Niskanen debytoi perjantaina raviohjastajana. Hän sijoittui 11:nneksi Vieremän juhannusraveissa E.V. Eskon kanssa.

Niskasen debyytti toi paljon ihmisiä paikalle. Ylä-Savon Hippoksen puheenjohtaja Juha Vidgrén iloitsi Maaseudun Tulevaisuudelle Niskasen vaikutuksesta.

– Iivo sai kansan liikkeelle. Paikalle on tullut paljon myös ensikertalaisia ja Iivon myötä tulevia raviurheilun ystäviä. Vieremän juhannusraveissa ei ole koskaan ollut tällaista yleisöryntäystä. Nyt puhutaan todellisesta ennätyksestä, kommentoi mies Maaseudun Tulevaisuus -lehdelle.

Paikalla oli lopulta lähes 3 000 katsojaa. Niskanen oli myös todella vaikuttunut kisan kovasta tasosta.

– Esko on näyttänyt omalla osaamisellaan sen, että hevoset ovat kovatasoisia urheilijoita. Meillä ihmisilläkin on näistä nelijalkaisista menijöistä paljon opittavaa. Sen uskallan sanoa, että ravipiireissä on kovemmat vastustajat kuin ladulla. Taso on kova, todella kova, linjasi olympiavoittaja lehdelle.

Tästä koko Maaseudun Tulevaisuuden juttu.