Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut Superpesiksestä aiemmilta vuosilta myös tutun miestuomarin kahden vuoden ja kahden kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon.

Tuomio tuli törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksuaalipalveluiden ostamisesta nuorelta.

Asianomistajina oli kaksi tyttöä. 14-vuotias tyttö joutui törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön ja seksuaalipalvelujen ostamisen kohteeksi. 13-vuotias tyttö taas joutui lapsen seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi.

Ilta-Sanomat uutisoi, että mies oli käräjäoikeuden mukaan sukupuoliyhteydessä vuonna 2019 tuolloin 14-vuotiaan tytön kanssa. Hän oli luvannut tytölle tupakka-askin, jos saisi seksiä. 13-vuotias tyttö oli myös autossa, kun kaksikko harrasti seksiä.

Mies joutuu maksamaan asianomistajilleen aiheuttamasta kärsimyksestä yhteensä 3 500 euroa. Lisäksi hänen maksettavakseen tuli vajaan 4 000 euron asianajokorvaukset.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.