Seitsenottelija Maria Huntingtonin alkukausi on mennyt pilalle vammojen vuoksi. Nainen ei ole saanut kasaan täyttä ottelua.

Huntington olisi päässyt halutessaan mukaan Eugenen MM-kisoihin. Hän päätti taustajoukkoineen jättää kuitenkin väliin kisat tilanteensa vuoksi.

Huntington on kääntänyt katseensa harjoituksiin ja EM-kisoihin. Nainen myönsi toki Instagramissa, että ei se helppoa ole.

– Vaikka me itse tehtiin päätös ettei lähdetä MM-kisoihin niin kyllä kieltämättä vähän kirpasee istua kotisohvalla tällä hetkellä. Epäonninen alkukausi on ollut ihan kaikkea muuta mitä odotettiin ja sen kanssa on ollut paljon käsittelemistä. Kautta on onneks vielä paljon jäljellä ja ehkä vihdoin tännekin osoitteeseen alkais sitä myötätuulta löytymään…

– Siitä huolimatta mä aion katsoa kisoja ja kannustaa meidän järjettömän isoa 36 urheilijan suomalaisjoukkoa tv:n välityksellä! Joukkueessa on tosi paljon arvokisojen ensikertalaisia ja erityisesti heidän kisaamista mä aion katsoa inspiroituneena, kirjoitti Huntington Instagramissa.

KATSO MYÖS: Yleisurheilun MM-kisojen erikoissivu