Seitsenottelija Jutta Heikkinen sai reilu viikko sitten oteltua pitkään aikaan täyden seitsenottelun.

Lajin nelinkertainen Suomen mestari sai kolmen vuoden tauon ja nilkkaleikkauksen jälkeen kasaan pisteet 5 293. Heikkinen kertoi jo tuolloin, että nilkka ja kroppa joutuivat koetukselle.

Sunnuntaina Heikkisellä oli ikävämpää kerrottavaa. Hän julkaisi Instagram Storiesissa itkuisen päivityksen (nähtävissä 24 tuntia julkaisun jälkeen).

– Plaah. Tänään oli kyllä vaikea treeni. Oon kyllä tänä kesänä joutunut taistelemaan henkisesti kovempaa kuin koskaan ennen, kun kivuttomat treenipäivät on ollut aika vähässä. Ja oon joutunut treenaamaan niin paljon kevyemmin kuin ennen.

– ”Vanha” Jutta ois kyllä aikoja sitten heittänyt hanskat tiskiin. En vaan haluaisi millään luovuttaa, vaikka helppoa tää ei kyllä oo. Enkä varsinkaan valittaa. Jospa ensi viikolla kroppa olisi taas parempi.