Pikamatkojen moninkertainen EM-kultamitalisti Dafne Schippers ei kilpaile Münchenin EM-kisoissa.

Hän kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa. Hollantilainen päivitti kuulumisiaan Instagramissa.

– Olen tietänyt jo pitkään, että huippu-urheilijan elämä ei ole aina helppoa. Se tuo minulle niin paljon iloa, haasteita ja kauniita hetkiä, että puristan kaiken irti itsestäni keskittyäkseni noihin asioihin. Valitettavasti se ei aina ole mahdollista.

– Italiassa jälleen uusi selkävamma tuli tervehtimään minua. Luulin jo jättäneeni niille hyvästit. Magneettikuvat ja tietokonekerroskuvaus näyttävät, että minulla on murtuma nikamassa… Ajoitus ei voisi olla huonompi, sillä EM-kisat ovat tulossa. Olin panostanut niihin kaikkeni, avautui pikakiituri.

Naiselle sateli sympatiaa. Myös Nooralotta Neziri kommentoi julkaisua murheellisena.

– Nopeaa paranemista, kirjoitti paljon vammoista viime aikoina kärsinyt suomalainen.

Koko päivitys.