Robert Heleniuksen ja Deontay Wilderin välinen raskaansarjan nyrkkeilyottelu sai sinettinsä hiljattain. Helenius on uhkunut itseluottamusta kommenteissaan.

Kansainvälisessä mediassa ovat saaneet huomiota Heleniuksen kovat kommentit. Hän ennakoi tulevaa ottelua.

Helenius voitti Adam Kownackin kaksikon ensimmäisessä kohtaamisessa Barclays Centerissä, jossa myös Wilder-ottelu käydään. Viime lokakuussa Helenius kuritti Kownackia Las Vegasissa illassa, jossa Wilder puolestaan sai selkäänsä Tyson Furylta.

– On mahtavaa palata Barclays Centeriin vielä isompaan tapahtumaan kuin viimeksi. Olen odottanut tätä mahdollisuutta pitkään. Tulen olemaan valmis, paalutti Helenius.

– Tulen järjestämään vielä isomman yllätyksen kuin ottelussa Kownackia vastaan. Tulen taistelemaan (mestaruusvyöstä), joten tämä ottelu valmistaa minut kohti tuota tavoitetta. Minusta voi tulla paras raskaansarjan ottelija vain voittamalla parhaat. Niin aion tehdä 15. lokakuuta, latasi Helenius.

Muun muassa Boxingscene-sivusto on kertonut Heleniuksen kommenteista.