Nyrkkeilyn supertähti Tyson Furylta on nähty aktiivista arpomista tällä viikolla. Hän on jo ehtinyt haastamaan Derek Chisoran, islantilaisen voimamiehen Hafthor Björnssonin ja lopettamaan uransa.

Fury kertoi Instagram Storiesissa, että hän lensi Englannista Islantiin haastaakseen Björnssonin nyrkkeilyotteluun. Paikan päällä tuli ikävä yllätys: Björnsson ei ollut Islannissa.

Maailman vahvin mies -kilpailun voittanut Björnsson on nähty nyrkkeilykehässä. Hän voitti toisen voimamiehen Eddie Hallin ja on kertonut halustaan kohdata Furyn näytösottelussa.

Fury oli matkassa John-isänsä kanssa. Hän kertoi videoilla olevansa nyt Islannin ykkösviikinki, kun Björnsson oli jättänyt maan.

Monet fanit uskovat, että Fury vain hakee huomiota ennen Anthony Joshuan ja Oleksandr Usykin välistä MM-ottelua. Se järjestetään 20. elokuuta.

Fury on uhonnut lopettavansa, mutta todellisuudessa mies halunnee haastaa tuon ottelun voittajan.

Video tästä.

Michael Benson

@MichaelBensonn
Tyson Fury and John Fury have flown to Iceland on a whim to try and provoke a face-to-face confrontation with Hafthor Bjornsson today, only to find he's not there so they've gone to the pub instead…

[🎥 @Tyson_Fury]