Kiekkolegenda Teemu Selänne oli yksi suomalaisista suuruuksista, joka oli tiistaina kunnioittamassa Toni Kohosen upean pesäpallouran päättymistä.

46-vuotiaan Kohosen räpylä meni naulakkoon, kun Imatran Pallo-Veikot oli kohdannut Superpesiksen runkosarjan päätöskierroksella Manse PP:n. Manse otti voiton jaksoin 2–0. Se oli kuitenkin pelkkä sivujuonne.

Selänne ylisti uransa päättänyttä Kohosta avoimesti. Hän esitti Ylelle todella kovan väitteen pesistähdestä.

– Toni on ehkä monipuolisin urheilija, kenet tiedän, latasi kaiken nähnyt NHL-legenda.

– Ohjelmassa (Supertähdet, jota Selänne isännöi) Toni luetteli, mihin kaikkeen hän pystyy: kymmenottelu, seiväshyppy, mäkihyppy ja kaikki telinevoimistelusta futikseen ja lätkään. En tiedä toista, joka on harrastanut niin monta lajia ja osaa vielä ne lajit. Puhutaan todellisesta supertähdestä, Selänne näki.

Tästä Ylen juttu.