Esimerkiksi ampumahiihdon suomalaislegendan Kaisa Mäkäräisen managerina toimineesta Harri Halmeesta on julkaistu Manageri-niminen (Tammi) kirja, jonka Halme on kirjoittanut toimittaja Ari Pusan kanssa.

Sen paljastukset ovat jo ehtineet herättää keskustelua. Mäkäräinen on kuitenkin ilmaissut tukensa pitkäaikaiselle luottomiehelleen.

Mäkäräinen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseerasi kirjan kanssa. Hän suositteli sitä seuraajilleen.

– Vahva kirjasuositus kaikille suomalaisille, joita sportti ja markkinointi kiinnostaa. Kattava teos, joka on kirjoitettu Harrin tyyliin. Juttu etenee ja tositarinat ei jätä kylmäksi. Kirjoitusprosessissa oli mukana myös pitkänlinjan kova sporttitoimittaja Ari Pusa. Suomalainen urheilu olis jäänyt paljosta paitsi ilman Harria, kirjoitti Mäkäräinen.

Myös kolmiloikan EM-hopeamitalisti Kristiina Mäkelä ylisti Halmetta Instagram-päivityksessään.

– Huikee Manageri Harri Halme. En malta odottaa, että saan kirjan luettua. Isoja juttuja, isoja tarinoita. Osan olen saanut kunnian kuulla livenä.

– Juteltiin ekan kerran jouluna 2019. Harri on ihan mahtava sparraaja. Vaikka kuka sanoisi mitä, niin mun mielestä äärettömän sydämellinen tyyppi. Aina valmis auttamaan, etenkin sillä vaikeimmalla hetkellä, kirjoitti Mäkelä.

Kuvat tästä ja tästä.