Conor McGregor on voittanut viimeisen viiden vuoden aikana vain yhden ottelun UFC:ssä. Hän seuraa silti tarkasti lajin nykymenoa ja lupailee paluuta häkkiin.

McGregor seurasi viikonloppuna, kun Islam Makhachev voitti Charles Oliveiran vakuuttavasti UFC:n kevytsarjan mestaruusottelussa.

Makhachev on dagestanilainen. Hänen valmentajanaan/kulmamiehenään toimii Habib Nurmagomedov. Jo uransa lopettanut Nurmagomedov nöyryytti McGregoria mestaruusottelussa neljä vuotta sitten lokakuussa.

McGregor päätti Makhachevin ottelun jälkeen laukoa oman näkemyksensä tilanteestaan. Hän väitti kehittäneensä tavan voittaa dagestanilaiset ottelijat. McGregor kirjoitti asiasta Twitterissä.

– Kiva ottelu, kiva esitys. Olen nyt rakentanut kaikki työkalut voittaa tuon tyylin. Kokemus vastaan paska. Lähiottelussa kasvot rikkovat lyönnit ja täysillä osumaa päähän makuulta. Lopun osaamiseni tiedättekin. Rautainen vasen jalka. Takakäsi täysi tykki, hehkutti irlantilainen kykyjään.

– Tämän ottelutyylin kukistaminen itse kehittämälläni järjestelmällä on kiehtovaa. Ihan ketä vain heistä vastaan. Ei tämä ole henkilökohtaista. Kyse on taitojen arvioimisesta ja ottelemisesta. Läpi sukupolvien…

Sitten viestit menivät henkilökohtaiseksi.

– Minulla on järjestelmä, jonka avulla satuttaa tämän tyylin ottelijoita. Uskokaa pois… Suuri suu (Nurmagomedov), ole hiljaa. Et ole tehnyt muuta kuin toimunut isäsi toiveita vastaan ja juossut. Isän suunnitelma ei ole vielä toteutunut, kaveri. Sinä tiedät. Kaikki sinut tuntevat tietävät ja puhuvat sinusta.

McGregor poisti tuttuun tyyliinsä viestit myöhemmin. Vapaaottelutoimittaja Alexander K. Lee jakoi kuitenkin ne Twitterissä.

– Tämä on vitun surullista, linjasi Lee.

Alexander K Lee

@AlexanderKLee
this is just super fucking sad