Nyrkkeilytähdet Robert Helenius ja Deontay Wilder ovat toisilleen tuttuja miehiä entuudestaan. Kaksikko on sparrannut yhdessä.

Wilder ja Helenius sparrasivat viime vuonna, kun Helenius valmistautui kohtaamaan Adam Kownackin ja Wilder Tyson Furyn. Suomalaisjätin otteet eivät jättäneet suurta vaikutusta Wilderin valmentajaan Malik Scottiin.

Hän kritisoi Heleniuksen tekemistä tällä viikolla New Yorkissa.

– Deontay on sparrannut Heleniuksen kanssa. Olin paikalla ja näin, miten hyvin Deontay pärjäsi hänen kanssaan, mutta Helenius ei ole hyvässä sparraamaan. Hän ei ole kovinkaan hyvä sparri. Kuka vain voisi onnistua häntä vastaan. Hän on teknisesti pätevä ja osaa suojata itseään, muttei ole hyvä sparrivastustaja, latasi Scott Boxingscene-sivuston mukaan.

Scott puolestaan kehui Heleniuksen otteita tosipaikassa.

– Hän on hyvä ottelija, kun on tosi kyseessä. Kun on aika järkyttää maailmaa, syttyy hän liekkeihin. Hän on vaarallisempi tässä ottelussa, koska hän on treenannut lujempaa kuin koskaan ja on enemmän hereillä kuin koskaan, sillä vastassa on Deontay Wilder. Hänen vastustajansa ovat aina parhaimmillaan, arvioi Scott.

Wilder ja Helenius kohtaavat lauantaina New Yorkissa.