Deontay Wilder teki jo ennen otteluaan Robert Heleniusta vastaan selväksi, kuinka paljon hän kunnioittaa suomalaista. Se näkyi myös ottelun jälkeen.

– Robertilla on mestarin sydän ja tiesin, mihin hän pystyy. En suhtautunut häneen kevyesti. Tiedän, että hän halusi todellakin tämän haasteen. Kun kohtaa Deontay Wilderin, pitää olla elementissään, muistutti Wilder heti kamppailun jälkeen.

Wilder murtui lehdistötilaisuudessa kyyneliin, kun hän kertasi ottelua. Helenius jäi tyrmäyksen vuoksi pitkäksi ajaksi makaamaan kehän pintaan.

– Tunnen suurta sympatiaa häntä kohtaan. Toivottavasti hän on kunnossa ja voi mennä takaisin perheensä luokse. Ihmiset puhuvat aina ottelijoiden voitoista ja tappioista. Hän hävisi ja on täysi tunari. Menkää itse kehään! pauhasi Wilder.

– Miettikää, kuinka paljon tuo mies tulee kärsimään. Näemme, mitä voi tapahtua. Ajatelkaa Prichard Colonia (sai vakavan aivovamman nyrkkeilyottelussa). Hän (Colon) ei tule saamaan lapsia, avautui Wilder, ennen kuin murtui kyyneliin.

– Ihmiset eivät ymmärrä. En ymmärrä kaikkea tätä, mitä me käymme läpi. En tunne häntä niin hyvin, jatkoi mies kyynelten keskeltä.