Suomalainen hiihtotähti Ristomatti Hakola keskittyy loppuvuoden harjoittelemaan. Mies kokeili kuntoaan marraskuun alussa Vuokatissa Suomen Cupin hiihtokisoissa. Nopeasti tuon kisan jälkeen Hakola teki selväksi, että kilpaileminen jää tauolle.

– Pieni maistiainen kilvanhiihtoa jätti sopivan kiiman loppuvuoden reeneihin. Meikäläinen jatkaa nyt harjotuskautta, palataan, päivitti Hakola tuolloin Instagramissa.

Hakola ei olekaan odotetusti mukana Suomen joukkueessa, joka kilpailee Rukan maailmancupissa. Hakola kertoi nyt Instagramissa, että hän harjoittelee Rovaniemellä. Mukana matkassa on ainakin kollega Markus Vuorela. Huumoriveikkona tunnettu Hakola välitti samalla viestin ”emännälleen”.

– Leirielämä jatkuu tällä kokoonpanolla Rovaniemellä. Työhanskat kädessä ja kädet kainaloita myöden savessa.

– Pitäis muuten varmaan pikkuhiljaa paljastaa emännälle, että kotona ois tarkotus piipahtaa seuraavan kerran jouluna, kirjoitti Hakola.

Hakolan valmistautuminen kauteen on siis ollut vaikea. MM-hopeamitalisti on kärsinyt loukkaantumisista ja muista terveysmurheista jo keväästä saakka. Nyt siis näyttää paremmalta.

Kuva tästä.