Conor McGregor on edelleen vapaaottelun valovoimaisin tähti. Mies on kuntoutunut reilun vuoden jalkavammastaan, jonka hän sai ottelussa Dustin Poirieria vastaan. Sen jälkeen irlantilainen on tehnyt melkoisen muodonmuutoksen.

McGregor on menettänyt viime vuosina paljon faneja. Hän nousi UFC:n kiistattomalle huipulle soittamalla suutaan. Näytöt seurasivat suun liikkeitä. Hän nousi höyhensarjan ja kevytsarjan mestariksi. Sitten on ollut vähän hiljaisempaa.

McGregor julkaisi hiljattain Instagramissa kuvasarjan muodonmuutoksesta. Hän oli otoksissa höyhensarjalaisena, kevytsarjalaisena ja välisarjalaisena. Viimeisin kuva oli tältä vuodelta. Mies näyttää otoksessa varsin massiiviselta.

Supertähden kaksi edellistä ottelua ovat UFC:n kevytsarjassa. Hänen viimeisin voittonsa (Donald Cerrone, tammikuu 2020) on kuitenkin välisarjasta. Viimeisin voitto kevytsarjassa (Eddie Alvarez) on marraskuulta 2016 – siis kuuden vuoden takaa.

Monet fanit ihastelivat McGregorin muodonmuutosta. Mukaan mahtui kuitenkin tylyä vihjailua.

– Seuraavaksi USADA (Yhdysvaltain antidopingvirasto), vihjaili yksi.

– Steroidit ovat kova juttu, pamautti toinen.

– Mistä näitä piikkejä saa, päivitteli eräs.

UFC-pomo Dana White vahvisti hiljattain medialle, että McGregoria ei ole dopingtestattu hetkeen, koska hän ei ole mukana UFC:n testauspoolissa. McGregorin pitää ilmoittautua takaisin testauspooliin, jos hän haluaa otella. Paluuottelu voi tapahtua vasta kuusi kuukautta pooliin ilmoittautumisen jälkeen.

Kuvat tästä.