Nyrkkeilylegenda Mike Tyson nähtiin kehässä loppuvuonna 2020, kun hän kohtasi Roy Jones Juniorin näytösottelussa. Miestä on huhuttu sen jälkeen moneen otteeseen takaisin kehään, mutta paluuta ei ole nähty.

Tysonilla on ollut viime aikoina pahoja terveysmurheita. Hän avautui aiheesta hiljattain Hotboxin’ with Mike Tyson -podcastissaan. Tyson kärsii rajusta iskiaksesta. Alaselän vaivat ovat pakottaneet miehen ajoittain pyörätuoliin.

– Iskias oli niin nöyryyttävä. Vaimon piti auttaa pa**alle vessaan. Ei pysty liikkumaan. Se on todella, todella rankkaa. Kun minulle tuli iskias, huusin: ”Hei, auta.” Sitten iskeydyin voimalla lattian, muisteli Tyson.

56-vuotias nyrkkeilylegenda selvitti, että selkäongelmat iskevät, jos hän ei liiku riittävästi tai istuu pitkään. Hän kertoo, ettei pysty edes puhumaan, kun tilanne on huonoimmillaan.

Fanit ovat kommentoineet sosiaalisessa mediassa huolestuneinta Tysonin puheita.

– Voi ei, päivitteli yksi.

– Tätä on vaikea kuunnella, kommentoi eräs.

Tysonista on levinnyt myös monia huvittanut video. Hän yrittää siinä seisoa rullalaudalla lajilegenda Tony Hawkin edessä. Huonostihan siinä kävi, kun Tyson menetti tasapainonsa.

– Se oli melkein hyvä yritys tappaa itseni. Melkein kuolin, veisteli Tyson.

Video tästä.