UFC:n naisten korsisarjassa otteleva Mackenzie Dern on kerännyt paljon ihailijoita viime vuosina. Brasilialaisen jujutsun taitaja kertoi hiljattain Instagram Storiesissa faneilleen uutisen, jota monet ovat odottaneet.

Tarkkasilmäiset ovat nimittäin huomanneet, että Dern on poistanut Instagramista yhteiskuvia, joissa hän esiintyi lapsensa isän Wesley Santosin kanssa. Dern on nyt paljastanut vihdoin, että hän on eronnut ammattisurffaajana tunnetusta Santosista.

– Olen sinkku, vahvisti Dern.

Dernin odotettu ilmoitus sai naisen fanit sekaisin somessa. Twitter ja Instagram täyttyi eritasoisista kosinnoista.

Dernillä on noin miljoona Instagram-seuraajaa. Hänen vapaaottelu-uransa suurin nousukiito on loppunut.

Nainen on UFC:n korsisarjan rankingissa seitsemäntenä. Hän on hävinnyt kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi.

Kuva tästä.

Jed I. Goodman ©

@jedigoodman
Mackenzie Dern is single.