Ebanie Bridges ja Shannon O’Connell kohtaavat 10. joulukuuta nyrkkeilyn naisten kääpiösarjan IBF-liiton MM-ottelussa. Kaksikon välit ovat varsin tulehtuneet ennen ottelua.

Bridges on tullut tunnetuksi siitä, että hän poseeraa alusvaatteissa punnituksissa. Naisen toiminta on jakanut mielipiteitä. O’Connell on tehnyt oman näkemyksensä selväksi ottelun virtuaalisessa lehdistötilaisuudessa.

– En pidä tavasta, jolla Ebanie toimii. Emme koskaan saaneet tunnustusta ja kunnioitusta tässä lajissa naisille. Mielestäni henkilöt kuten Katie Taylor (maailman paras naisnyrkkeilijä)… kaikki ovat tehneet niin kovasti töitä tuon kunnioituksen saamiseksi. Ebanie on omalla tyylillään vienyt kaiken tuon viemäriin, väitti O’Connell.

Bridges ei pitänyt kuulemastaan. Hän keskeytti vastustajansa.

– Sanot siis, että minulla ei ole ollut rankkaa, koska olen hieman erilainen muista, hämmästeli Bridges.

– Sanoin, että otat vaatteet pois saadaksesi näkyvyyttä, Shannon O’Connell kuittasi takaisin nopeasti.

Bridges kirjoitti hiljattain Instagramissa tuntemuksistaan aiheeseen liittyen.

– Nykyään tuntuu olevan muodissa, että naiset käyttäytyvät mahdollisimman paljon kuin miehet. Mielestäni meidän ei tarvitse niin saadaksemme kunnioitusta. Tulen taistelemaan naiseuden puolesta. On naiivia feminismiä väittää, että naiset pystyvät kaikkeen samaan kuin miehet. Totta kai voimme tehdä stereotyyppisesti maskuliinisia asioita, mutta voimme myös syleillä samalla naiseuttamme ja olla naisia ilman, että meidät tuomitaan. Miksi menettää naiseuden, kun se on yksi charmimme salaisuuksista? On eri asia olla nainen kuin mies. Otan kaiken irti siitä, että olen nainen, sanaili Bridges.

Kuva tästä.