Robert Helenius tuli 15. lokakuuta Deontay Wilderin tyrmäämäksi nyrkkeilyn raskaansarjan huippuottelussa. Sarjan vetovoimaisin tähti Tyson Fury on nyt ottanut kantaa tuon kamppailun jälkeisiin tapahtumiin.

Helenius nukahti Wilderin rajun lyönnin jälkeen ensimmäisen erän lopussa. Suomalaisjätti jäi makaamaan joksikin aikaa ja oli pihalla tästä maailmasta.

Wilderilla on aiemmin ollut tapana uhota ja puhua rumaan sävyyn vastustajistaan. Nyt oli kuitenkin täysin eri ääni kellossa.

Wilder liikuttui ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, kun hän kertoi toivovansa Heleniukselle kaikkea hyvää. Hän muistutti siitä, kuinka vaarallinen laji nyrkkeily voi olla.

Esimerkiksi brittitähti Dillian Whyte ei niellyt noita puheita, vaan esitti ikävän syytöksen Wilderista. Tyson Furylla oli oma persoonallinen teoriansa, jonka hän esitti True Geordien podcastissa.

Fury on kohdannut Wilderin kolme kertaa kehässä. Hän voitti kaksi viimeisintä taistoa.

– Ehkä sain tyrmättyäni häneen hieman järkeä. Ehkä ru**kari sai hieman järkeä selkäsaunojen jälkeen, tylytti Fury Wilderia.

Itse haastattelu päättyi ennen aikojaan. Fury ei pitänyt True Geordien kysymyksistä koskien Furyn päätöstä otella jälleen Derek Chisoraa vastaan. Hän lopetti juttutuokion ja haukkui haastattelijan pystyyn.