Vasyl Lomatshenko voitti viime viikolla kaikin tuomariäänin Jamaine Ortizin nyrkkeilyn kevytsarjan huippuottelussa. New Yorkissa järjestettyä ottelua seurasi paikan päällä myös ex-mestari Sergei Kovalev.

Venäläisiskijän ura on ollut viime vuosina alamäessä. Hän oli kuitenkin parhaimmillaan raskaan keskisarjan maailmanmestari (WBC, WBA ja IBF).

Kovalev kuvattiin katsomosta mukaan ESPN:n lähetykseen. Mies katsoi kameraan, mutta oli autuaan tietämätön siitä, kuinka hänet suolattiin tv-lähetyksessä.

Kovalevin nimi oli toki kirjoitettu oikein. Ruutuun oli merkitty myös miehen MM-tittelit. Alla luki kuitenkin erikoinen lisäys: 0–2 (0 voittoa ja kaksi tappiota) Andre Wardia vastaan. ESPN:n tylyä temppua selittää se, että oman uransa jo lopettanut Ward työskentelee nykyään firman riveissä asiantuntija.

Sosiaalisessa mediassa hämmästeltiin ESPN:n temppua. Monet pitivät lisäystä asiattomana.

Kovalev kohtasi Wardin kaksi kertaa (vuosina 2016 ja 2017). Otteluista ensimmäinen päättyi Wardin voittoon tuomarien yksimielisellä päätöksellä (kaikilta 114–113). Monet asiantuntijat näkivät kuitenkin Kovalevin voittaneen. Toisen ottelun päätös oli toki karumpi: Ward voitti teknisellä tyrmäyksellä.

Kuva tästä.