Urheilutoimittajain liitto valitsi hiljattain Ilta-Sanomien urheilutoimittajan Pekka Holopaisen Vuoden urheilujournalistiksi. Ilta-Sanomien Vesa Rantanen intoutui sen myötä muistelemaan yhtä melkoista tapausta Twitterissä.

Rantanen kirjoitti olleensa tekemässä melkoista jekkua Holopaiselle.

– Joskus kerron Hollen (Holopainen) elämän skuupista kun hän sai aikansa ylivertaisen suomalaisurheilijan dopingtunnustuksen yksinoikeudella jonka lööppijutun silloinen päätoimittaja hyllytti. Pekka haukkui PT:n kuuroksi ja oli ottaa loparit – kunnes hänelle kerrottiin kaiken olleen pilaa, aloitti Rantanen.

– Voitte kuvitella sen maanisuuden jonka vallassa Holle teki juttua joka sitten ”poliittisista syistä” vedettiin lehdestä. En ole koskaan nähnyt miestä yhtä sekaisin. Oli pakko kertoa että sua Pekka vedätettiin. Mutta uutismania oli ihailtavaa. Harmi vaan että skuuppi oli valhe, jatkoi Rantanen.

– Ennen vanhaan tässä duunissa oli aikaa kikkaillakin. Nykyään kellään ei ole varaa moiseen luksukseen. Onneksi on muutama tarina joita väritellä, muisteli Rantanen kaiholla.

Vesa Rantanen

@vrantanen
Joskus kerron Hollen elämän skuupista kun hän sai aikansa ylivertaisen suomalaisurheilijan dopingtunnustuksen yksinoikeudella jonka lööppijutun silloinen päätoimittaja hyllytti. Pekka haukkui PT:n kuuroksi ja oli ottaa loparit - kunnes hänelle kerrottiin kaiken olleen pilaa.

Vesa Rantanen

@vrantanen

Vesa Rantanen

@vrantanen
Joskus kerron Hollen elämän skuupista kun hän sai aikansa ylivertaisen suomalaisurheilijan dopingtunnustuksen yksinoikeudella jonka lööppijutun silloinen päätoimittaja hyllytti. Pekka haukkui PT:n kuuroksi ja oli ottaa loparit - kunnes hänelle kerrottiin kaiken olleen pilaa.
Voitte kuvitella sen maanisuuden jonka vallassa Holle teki juttua joka sitten ”poliittisista syistä” vedettiin lehdestä. En ole koskaan nähnyt miestä yhtä sekaisin. Oli pakko kertoa että sua Pekka vedätettiin. Mutta uutismania oli ihailtavaa. Harmi vaan että skuuppi oli valhe.

Vesa Rantanen

@vrantanen

Vesa Rantanen

@vrantanen
Voitte kuvitella sen maanisuuden jonka vallassa Holle teki juttua joka sitten ”poliittisista syistä” vedettiin lehdestä. En ole koskaan nähnyt miestä yhtä sekaisin. Oli pakko kertoa että sua Pekka vedätettiin. Mutta uutismania oli ihailtavaa. Harmi vaan että skuuppi oli valhe.
Ennen vanhaan tässä duunissa oli aikaa kikkaillakin. Nykyään kellään ei ole varaa moiseen luksukseen. Onneksi on muutama tarina joita väritellä.