Nyrkkeilyn raskaansarjan ykkösnimi Tyson Fury palaa lauantaina kehään. Hän puolustaa WBC-liiton mestaruusvyötään Derek Chisoraa vastaan lauantaina Tottenham Hotspur Stadiumilla.

Ottelu ja sitä edeltävät kamppailut voi katsoa suorana lähetyksenä yksinoikeudella Viaplayn pay-per-view -otteluna. Fury (32-0-1) on voittanut kaksi edellistä kohtaamista Chisoraa (33-12) vastaan. Chisora muistetaan Suomessa kiistanalaisesta tappiostaan Robert Heleniusta vastaan.

– Fury on ehkä fiksuin ottelija, vaikka antaa aina hulluimmat lausunnot. Jos katsotaan hänen kehäolemusta hän pystyy riisumaan vastustajat aseista, tekee pieniä hienoja teknisiä ratkaisuja. Mielestäni Derek Chisoran ainoa mahdollisuus on se kuuluisa ”lucky punch”. Taidollisesti, otteluälyllisesti ja kokemuksellisesti ei Chisoralla pitäisi olla mitään mahdollisuuksia. Chisora on kuitenkin kestävä. Ja hänellä on hirveästi faneja, joten illasta voi tulla todella hieno, hehkuttaa Viaplayn nyrkkeilyselostaja Jani Rajalin.

Ennen illan pääottelua kehään nousee Ison-Britannian seuraava suuri toivo nyrkkeilyn raskaassa sarjassa. Vasta 25-vuotias Daniel Dubois on edennyt urallaan vaikuttavasti.

Lujaa lyövä Dubois kohtaa kehässä eteläafrikkalaisen Kevin Larenan. Larena on viisi vuotta Duboista vanhempi eikä ole hävinnyt kehässä ottelua kahdeksaan vuoteen.

PPV-ilta alkaa Elisa Viihde Viaplayssa klo 20:00 esiotteluilla. Illan selostavat Antti Mäkinen ja Jani Rajalin. Ottelu katsottavissa osoitteessa www.viaplay.fi/ppv hintaan 49,95 €.