Urheilutoimittajat Iida Vainio ja Tapio Suominen ajautuivat hiljattain sanaharkkaan Twitterissä. Kaikki lähti Vainion Twitter-viestistä.

– Kauheeta… Ktp-basketin pelaaja Brandon Tabb ( joka kutsui minut peliin ) tönäistiin törkeästi vauhdista kulmaan melkein tajuton, makaa vain. Ensihoitoa odoteltu 10min, kirjoitti Vainio.

Suominen ei lukemastaan pitänyt. Hän päätti läksyttää Vainiota.

– …Ida. Kerroit taannoin haluavasi vakavasti otettavaksi toimittajaksi. Lienee sopiva hetki aloittaa. Toimittaja ei alleviivaa kutsua. Vielä vähemmän kommentoi, jos kutsuttu. Lisäksi tulkintasi tilanteesta väärä, jopa nolo. Kontaktit kuuluvat korikseen, kyseinen silkka vahinko…

Vainio ei Suomisen oppitunnista välittänyt. Näppäimistöltä lähti tyly kuitti.

– Kuka sä oot? Entinen toimittaja joka sai yleltä potkut ja se joka just tuomittiin pahoinpitelystä, sekä kahdesta törkeästä rattijuopumuksesta. Mikä sun moraali on 58-vuotiaana painaa 19-vuotiasta nuorta vasta harjoittelevaa naista alas huh? Katkera voi laittaa sen korkin kiinni! täräytti Vainio.

Suominen otti vastauksessaan tilanteen vastaan varsin rauhallisesti.

– …hmm, heh. Kuten totesin nyt lienee hyvä hetki aloittaa. Oheinen postauksesi ei välttämättä anna kuvaa vakavasti otettavasta. Lisäksi faktojen tarkistus kannattaa aina: tänä vuonna ~ 50 selostusta Ruutu-urheilulle. Tuomiot sovitettu, tottakai. En paina, varovasti opastin… sanaili Suominen.

Tässä vaiheessa kuvaan astui Aleksi Valavuori. Molemmat tunteva urheiluvaikuttaja teki Vainiolle yhden asian selväksi.

– Iida jumalauta nyt käyttäydy. Tapsan siviilisekoilut ja sairaus ei anna oikeutta lyödä niillä, kun saat ihan helvetin kovan mutta 100% faktaa sisältävän palautteen yhdeltä kaikkien aikojen parhaalta urheilutoimittajalta. Jos haluat oppia ja edetä, ota se palaute nöyränä vastaan, paalutti Valavuori.

Iida Vainio

@idavainio
Kauheeta… Ktp-basketin pelaaja Brandon Tabb ( joka kutsui minut peliin ) tönäistiin törkeästi vauhdista kulmaan melkein tajuton, makaa vain. Ensihoitoa odoteltu 10min.

#korisliiga #onnettomuus #ktpbasket

Tapio Suominen

@tapio_suominen

Iida Vainio

@idavainio
Kauheeta… Ktp-basketin pelaaja Brandon Tabb ( joka kutsui minut peliin ) tönäistiin törkeästi vauhdista kulmaan melkein tajuton, makaa vain. Ensihoitoa odoteltu 10min.

#korisliiga #onnettomuus #ktpbasket
…Ida. Kerroit taannoin haluavasi vakavasti otettavaksi toimittajaksi. Lienee sopiva hetki aloittaa. Toimittaja ei alleviivaa kutsua. Vielä vähemmän kommentoi, jos kutsuttu. Lisäksi tulkintasi tilanteesta väärä, jopa nolo. Kontaktit kuuluvat korikseen, kyseinen silkka vahinko…🎤

Iida Vainio

@idavainio
Kuka sä oot? ENTINEN toimittaja joka sai yleltä potkut ja se joka just tuomittiin pahoinpitelystä, sekä kahdesta törkeästä rattijuopumuksesta. Mikä sun moraali on 58-vuotiaana painaa 19-vuotiasta nuorta vasta harjoittelevaa naista alas huh? Katkera voi laittaa sen korkin kiinni!

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…Ida. Kerroit taannoin haluavasi vakavasti otettavaksi toimittajaksi. Lienee sopiva hetki aloittaa. Toimittaja ei alleviivaa kutsua. Vielä vähemmän kommentoi, jos kutsuttu. Lisäksi tulkintasi tilanteesta väärä, jopa nolo. Kontaktit kuuluvat korikseen, kyseinen silkka vahinko…🎤

Tapio Suominen

@tapio_suominen

Iida Vainio

@idavainio
Kuka sä oot? ENTINEN toimittaja joka sai yleltä potkut ja se joka just tuomittiin pahoinpitelystä, sekä kahdesta törkeästä rattijuopumuksesta. Mikä sun moraali on 58-vuotiaana painaa 19-vuotiasta nuorta vasta harjoittelevaa naista alas huh? Katkera voi laittaa sen korkin kiinni!

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…Ida. Kerroit taannoin haluavasi vakavasti otettavaksi toimittajaksi. Lienee sopiva hetki aloittaa. Toimittaja ei alleviivaa kutsua. Vielä vähemmän kommentoi, jos kutsuttu. Lisäksi tulkintasi tilanteesta väärä, jopa nolo. Kontaktit kuuluvat korikseen, kyseinen silkka vahinko…🎤
…hmm, heh. Kuten totesin nyt lienee hyvä hetki aloittaa. Oheinen postauksesi ei välttämättä anna kuvaa vakavasti otettavasta. 🤔 Lisäksi faktojen tarkistus kannattaa aina: tänä vuonna ~ 50 selostusta Ruutu-urheilulle. Tuomiot sovitettu, tottakai. En paina, varovasti opastin…👍

Aleksi Valavuori

@Valavuori

Iida Vainio

@idavainio
Kuka sä oot? ENTINEN toimittaja joka sai yleltä potkut ja se joka just tuomittiin pahoinpitelystä, sekä kahdesta törkeästä rattijuopumuksesta. Mikä sun moraali on 58-vuotiaana painaa 19-vuotiasta nuorta vasta harjoittelevaa naista alas huh? Katkera voi laittaa sen korkin kiinni!

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…Ida. Kerroit taannoin haluavasi vakavasti otettavaksi toimittajaksi. Lienee sopiva hetki aloittaa. Toimittaja ei alleviivaa kutsua. Vielä vähemmän kommentoi, jos kutsuttu. Lisäksi tulkintasi tilanteesta väärä, jopa nolo. Kontaktit kuuluvat korikseen, kyseinen silkka vahinko…🎤
Iida jumalauta nyt käyttäydy. Tapsan siviilisekoilut ja sairaus ei anna oikeutta lyödä niillä, kun saat ihan helvetin kovan mutta 100% faktaa sisältävän palautteen yhdeltä kaikkien aikojen parhaalta urheilutoimittajalta. Jos haluat oppia ja edetä, ota se palaute nöyränä vastaan.