Linnan juhlissa nähtiin useita menestyneitä suomalaisia urheilijoita. Yksi heistä olin muodostelmaluistelun moninkertainen MM-mitalisti Nona Vihma.

Vihma lopetti viime kauden jälkeen upean uransa. Hän oli Helsinki Rockettesin kapteeni.

– Olisin voinut jatkaa luistelua ikuisesti. Siksi suorastaan toivoin, että olisi ollut selkeä syy lopettaa. Minulle tuli vain sellainen fiilis, ettei ollut hyvää syytä lopettaa, muttei myöskään jatkaa. Ensimmäistä kertaa ajatus lopettamisesti ei kuitenkaan tuntunut niin vaikealta.

– Jatkan innolla valmentamista, sillä haluan opettaa taitojani eteenpäin, kommentoi Vihma uransa päättymistä kesällä Taitoluisteluliiton verkkosivuilla.

Vihma oli kutsuttu itsenäisyyspäivänä Linnan juhliin. Hän oli paikalla kumppaninsa Juha Jääskän kanssa. Tämä on HIFK:ssa pelaaja jääkiekkoilija. 24-vuotiaan kiekkoilijan seura fiilistelikin paria Instagramissa.

– Linnan upein pari, heitti HIFK ja sai paljon tukea kommentilleen.

Kuva tästä.