Reetta Hurske teki lauantaina Tampereella uuden Suomen ennätyksen 7,90 naisten 60 metrin aidoissa. Myös Lotta Harala onnistui upeasti.

Harala teki paluun kisoihin lähes kahden vuoden ja neljän kuukauden tauon jälkeen. Tuloksena oli ajat 8,18 ja 8,12. Jälkimmäinen veto rikkoi paljon vammoista kärsineen naisen aiemman ennätyksen 0,05 sekunnilla.

– Ekassa juoksussa nykäisin telineissä ja jäin odottamaan toista pamausta, jota ei tullut. Lähtö ja alkukiihdytys olivat siksi surkeat, mutta juoksun loppu oli ok, Harala sanoi SUL:n tiedotteella.

– Toisessa juoksussa mietin lähdössä liikaa, etten saa varastaa ja kävi niin, että jäin lähdössä. Kun pääsin juoksussa vauhtiin, se meni hyvin.

Harala on päässyt harjoittelemaan normaalisti lokakuusta saakka. Hienot ajat eivät tulleet hänelle täysin puskista. Hän myönsi, ettei ollut edes täysin tyytyväinen menoonsa.

– Päällimmäisenä tunteena on se, etten vielä päässyt näyttämään missä kunnossa olen. Toisaalta olen kiitollinen, että olen tilanteessa, jossa voin olla tyytymätön noihin tuloksiin, Harala totesi.

Harala on pitänyt pitkään hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa. Instagramissa aiemmin varsin aktiivinen Harala on poistanut näkyvistä lähes kaikki aiemmat julkaisut. Lauantain juoksujen jälkeen oli aika tehdä myös väkevä paluu someen.

– Olen tullut takaisin!! Oma ennätys 8,12 kahden ja puolen vuoden tauon jälkeen!! Ja tämä on vasta alku… fiilisteli Harala yli 60 000 seuraajalleen.

Päivitys tästä.