Viime kaudella hiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun voittanut Natalja Neprjajeva on tällä sesongilla joutunut kilpailemaan vain kotimaassaan.

Neprjajeva on päässyt alkukauden vaikeuksien jälkeen jälleen hyvään vauhtiin kansallisissa kisoissa. Naisesta julkaistiin hiljattain video, joka sai aikaan melkoiset spekulaatiot. Neprjajeva oli videolla ampumapaikalla ja päätti kokeilla ampumahiihdon saloja.

Venäläishiihtäjä Saveli Korostelev heitti pätkällä huumorilla, että Neprjajeva voisi siirtyä ampumahiihtoon.

Samanlaisia spekulaatioita on käyty myös miesten hiihtotähden Aleksandr Bolshunovin osalta. Venäjän hiihtomaajoukkueen valmentaja Juri Borodavko kommentoi Neprjajevan tapausta Sport24:lle.

– Lahjakkaat ihmiset ovat lahjakkaita missä tahansa. On monenlaisia mahdollisuuksia. Ei Neprjajevan olisi helppo siirtyä ampumahiihtoon, mutta tuollaiselle ihmiselle mikään ei ole mahdotonta. Mutta jos hän niin tekee, on hänen laitettava kaikki peliin.

– Jos hän haluaa siirtyä (ampumahiihtoon), aloittaa hän aivan alusta ja menee loppuun saakka. Natasha on erittäin vahva ja kykenevä urheilija, vakuutti Borodavko ja korosti Korostelevin ja Neprjajevan vain hassutelleen lepopäivänä.