Krista Pärmäkoskella on kulkenut viime vuosina kivasti hiihtoladuilla. Se on näkynyt myös hänen yrityksensä liikevaihdossa.

Iltalehti kertoo verkkosivuillaan, että Krista Pärmäkoski oy:n liikevaihto oli viime tilikaudella peräti 250 369 euroa. Kulut olivat varsin pienet, joten liikevoittoa kertyi peräti 216 000 euroa. Tuloveron jälkeen voitoksi jäi 178 000 euroa.

Liikevaihto nousi merkittävästi edellisestä tilikaudesta. Tuolloin se oli 114 000 euroa.

Pärmäkoski koki ikävän takaiskun tämän kauden Tour de Skillä. Hän joutui jättämään sen kesken sairastumisen vuoksi.

Pärmäkoski oli Tourilla vahvasti kiinni kakkossijassa eli 60 000 euron potissa, joka meni nyt sivu suun. Naisen osakeyhtiön tulos tilinpäätös kertoo, että sukanvarresta tai patjan alta varmasti löytyy vielä jotain.

Tästä Iltalehden juttu.