Kaisa Mäkäräinen on ollut Ylen asiantuntijana ampumahiihdon MM-kisoissa Oberhofissa.

Suomalaislegenda on törmännyt pelipaikalla myös moniin tuttuihin. Hän riemastuttikin ampumahiihtomaailmaa julkaisemalla Instagramissa yhteiskuvia entisten kilpakumppaniensa kanssa.

Mäkäräinen poseerasi Laura Dahlmeierin ja Miriam Neureutherin kanssa. Kaksikko työskentelee myös kisoissa asiantuntijoina. Yhteen kuvaan hyppäsi yllättäen mukaan myös miesten ampumahiihdon ex-tähti Sven Fischer.

– Täydellinen sää meille television asiantuntijoille. Olen iloinen siitä, että saan olla täällä ja viettää nämä päivät näiden naisten ja monien muiden entisten urheilijoiden kanssa. Muistakaa pitää yhteyttä ystäviin, joita ette näe niin usein, ohjeisti Mäkäräinen.

Mäkäräisen kuvapäivitys keräsi paljon huomiota. Monet äityivät nostalgisiksi, kun muistelivat kolmikon kulta-aikoja.

Kuvat tästä. Sen oikealla puolella olevaa nuolta painamalla näkee lisää kuvia.