Makwan Amirkhani joutui nöyrtymään lauantaina järjestetyssä UFC 286 -tapahtumassa Lontoossa. Jack Shore voitti suomalaistähden toisessa erässä takakuristusotteella höyhensarjan ottelussa.

Amirkhani on rajussa alamäessä UFC:ssä. Mies on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan vain yhden.

Amirkhani oli lauantaina mainiosti mukana ensimmäisessä erässä. Hän kontrolloi pitkään vastustajaansa matossa. Toinen erä oli kuitenkin täysin toista maata – jälleen kerran.

UFC-fanit ja lajin asiantuntijat eivät voineet kuin ällistellä Amirkhanin tuttuakin tutumpaa romahdusta. Suomalaisen surulliset toiset erät ovat jo eräänlainen vitsi lajipiireissä.

– Tiedän, että se on jo meemi, mutta on erittäin erikoista, kuinka pahasti Amirkhani väsyy ensimmäisen erän jälkeen. Niin käy varsin usein, hämmästeli UFC-ottelija Sodiq Yusuff Twitterissä.

– Makwan Amirkhanin kuntopohja on jo legendaarinen. Miten näin tapahtuu jokaisessa hänen ottelussaan? päivitteli Spinning Backfist -sivusto.

– Toisen erän Makwan Amirkhani on jo jotain legendaarista. Ihan kuin joku sammuttaisi hänessä virrat, ihmetteli asiantuntija Andy Hickney.

Andy Hickey MMA

@AndyHickeyMMA
Round 2 Makwan Amirkhani is the stuff of legends.

It's like someone turns the power button off.

Spinnin Backfist

@SpinninBackfist
Makwan Amirkhani with some legendary cardio. how does this happen every fight? #UFC286

Sodiq Yusuff

@Super_Sodiq
I know it's a meme but it is very strange how tire amirkhani gets in the second. It's so consistent too

Super Fan🇮🇪

@McGregorRousey
Amirkhani when the fight goes past round one