Norjan Simen Hegstad Krügerillä on takana upea hiihtokausi. Hän otti esimerkiksi kolme MM-kultaa, joista kaksi henkilökohtaisilla matkoilla.

Nyt mies on kertonut kunnon ilouutisia henkilökohtaisesta elämästään. Krüger paljasti nimittäin kihlautuneensa kumppaninsa Kristine Ringsjø Tuften kanssa.

Krüger piti asian salassa mediassa. Itse kosinta tapahtui nimittäin jo tammikuussa.

– Olemme olleet jo jonkin aikaa yhdessä, joten ajattelin, että nyt on aika ottaa uusi askel. Kosin hiihtoretkellä mökissä Raulandissa, kertoi mies nyt VG:lle.

Kaksikko on toki pitänyt yhtä jo jonkin aikaa. Krüger ja hiihtovalmentajana tuolloin työskennellyt Tufte kohtasivat alun perin yhteisen tuttavan luona.

Krüger myönsi nyt VG:lle, että tutustuminen eteni hieman verkkaisesti.

– Otti aikansa, ennen kuin siitä tuli jotain hieman enemmän. Olen itse hieman ujo… kesti aikansa, ennen kuin tein jotain muuta kuin kommunikoin hänen kanssaan Snapchatissa. Mutta onneksi se meni hyvin, myhäili Krüger nyt.

Krügerin mukaan itse kosintakin jännitti. Tuleva vaimo hämmästeli miehen käytöstä ennen h-hetkeä.

– Hänen mielestään käyttäydyin hyvin erikoisesti. Sitten piti vain uskaltaa toimia. Otin sukseni pois ja menin polvilleni. Hän oli erittäin iloinen, mutta pyysi minua nousemaan ylös nopeasti, naureskeli Krüger, joka kertoi VG:lle häiden odottavan kesällä 2024.

Kuva tästä.