Hiihtäjä Krista Pärmäkosken tilanne on herättänyt keskustelua Suomessa. Pärmäkosken uran jatkosta ei ole vielä varmuutta.

Pärmäkoski ei sanonut asian suhteen juuta tai jaata hiljattain Iltalehden haastattelussa. Viime vuonna Pärmäkoski ilmoitti uransa jatkosta kauden viimeisen kisan yhteydessä.

Nyt ei siis samanlaista ilmoitusta kuultu. Pohdinta on ilmeisesti käynnissä.

– Pitää laittaa plussia ja miinuksia paperille – ja on niitä jo tehtykin. Kiva työ tämä on, mutta kyllä se ottaakin aika paljon: 250 reissupäivää vuodessa ja sitä on tehnyt reilut kymmenen vuotta. Kaikille se on varmaan yhtä vaikea päättää, kun on tehnyt yhtä työtä niin pitkään. Elämässä on paljon muutakin kuin tämä työ, sanoi Pärmäkoski Iltalehdelle.

Pärmäkosken tilanne puhuttaa myös muualla kuin Suomessa. Venäläissivusto Championat teki nimittäin uutisen aiheesta. Sivuston jutussa nostettiin esiin myös maajoukkueen entisen valmentajan Reijo Jylhän Iltalehdelle antamat kommentit aiheesta.

Pärmäkosken kausi päättyi seitsemänteen sijaan Suomen Cupin 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisassa.