Suomen pelit jääkiekon MM-kisoissa tulivat päätökseen jo puolivälierissä, kun Kanada oli parempi maalein 4–1. Tulos oli luonnollisesti iso pettymys faneille ja pelaajille.

– Väsynyt olo. Aika puhki, kyllähän se tuntuu aina kun turpaan tulee.

– Tämä oli yksi peli ja ei oltu tänään tarpeeksi tehokkaita. Kyllä siellä tontteja oli ihan riittävästi tehdä. Maalia ei saatu, vaikka paikkoja meillä olikin, kommentoi hyökkääjä Teemu Hartikainen Jääkiekkoliiton verkkosivuilla.

– Totta kai on pettynyt olo. Kova työmäärä tehtiin, oon todella ylpeä joka äijästä. Oltiin ihan ensimmäisestä vaihdosta lähtien siellä pelin ytimessä. Paiskittiin hommia niin paljon kuin sielu sietää, saatiin huippupaikkojakin, mutta kaverin veskari seisoi kyllä päällään siellä. Ei mennyt sisään, komppasi Sakari Manninen.

Vahvat kisat pelannut Kasperi Kapanen oli kamppailun jälkeen erittäin turhautunut. NHL-kiekkoilija kävi heti taiston jälkeen kuumaa keskustelua Kanadan Tyler Myersin kanssa. Ilta-Sanomissa kerrottiin enemmän Kapasen poikkeuksellisesta käytöksestä Tampereella.

– Ottelun päätyttyä hän marssi suoraan pukuhuoneeseen pysähtymättä lainkaan median haastateltavaksi. Tällaista ei ole nähty leijonapelaajilta viime vuosina, vaan pelaajat ovat hoitaneet haastattelut asiallisesti tilanteesta riippumasta. Toisaalta arvostan, kun pelaaja elää näin tunteella mukana, kirjoitettiin Ilta-Sanomien jutussa.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.