Hiihdon maailmantähti Natalja Neprjajeva on lomaillut viime aikoina Dubaissa. Naisen rantakuvat ovat kuitenkin raivostuttaneet ihmisiä.

Maailmancupin kokonaiskilpailun kaudella 2021–2022 voittanut venäläistähti poseerasi myös yhteiskuvissa rakkaansa Aleksandr Terentjevin kanssa. Myös hän on maailmanluokan suksija.

Neprjajeva antoi palaa Instagramissa. Hän ei voinut käsittää ”vihaajiltaan” saamia viestejä ja toivoi ihmisiltä ystävällisyyttä.

– Kaikille vihaajille ja muillekin. Mikä teitä oikein riepottaa. Onko elämässänne niin paljon paskaa, että se vain pursuaa ulos? aloitti Neprjajeva.

Nainen ohjeisti ihmisiä olemaan ystävällisempiä muita kohtaan ja unohtamaan kateuden. Neprjajevan mukaan se on tie onneen.

– Etten voi edes kuvitella, kuinka tyhmiltä ja onnettomilta näytätte onnellisten ja ystävällisten ihmisten silmissä. Aiheutatte enemmän sääliä kuin mitään muita tunteita.

– Ja arvaatteko mikä tässä on surullisinta? Suurin osa näistä pelleistä on naisia, vielä hieman iäkkäämpiä naisia. Se ei vain mahdu kaaliini. Erittäin surullista.

Neprjajevan mukaan tylyt viestit kertovat vain hänelle siitä, että hän on oikealla tiellä.

Kuvia tästä ja tästä.