NHL-legenda Miroslav Satan operoi nykyään Slovakian jääkiekkoliiton puheenjohtajana. Mies olikin edustamassa myös Suomessa.

Satan oli myös mukana, kun kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n kongressi teki päätöksen vuoden 2027 MM-kisaisännästä. Kisat annettiin Saksalle.

Myös Kazakstan haki kisoja. Satan paljasti sosiaalisessa mediassa tavanneensa Kazakstanin MM-kisahankkeen taustajoukkoja.

Mukana oli pari melkoista järkälettä, jotka olivat sonnustautuneet teatraalisesti kazakstanilaisille perinteiseen vaatetukseen. Satan on itse 188-senttinen mies. Hänen Twitterissä julkaisemassa kuvassa erottuukin kaksi melkoista järkälettä.

Kazakstanin isot miehet eivät pahemmin hymyilleet otoksessa.

– IIHF:n kongressi päättyi tänään Suomessa. Kazakstan ei saanut vuoden 2027 MM-kisoja (Saksa sai), mutta tapasin kaksi kivaa miestä, jotka näyttivät olevan valmiita pelaamaan kovaa peliä. Tätä pakkiparia ei kukaan haluaisi kohdata.

Kuva tästä.

Miroslav Šatan

@miro81s
IIHF Congress finished in Finland today. 🤷🏻‍♂️😃Kazakhstan did not get to organize World Championship in 2027 (Germany did)…but I met two nice men who looked ready to play hardball. Nobody would want to play against this defense pair. 😎