Entiset tallikaverit David Coulthard ja Mika Häkkinen tulevat edelleen hyvin juttuun. Kaksikko vietti aikaa myös Monacon GP-viikonlopun yhteydessä.

Coulthard teki Instagramissa huvittavan päivityksen, jossa miehet keskustelivat portaissa.

– Kaikkien näiden vuosien jälkeen Monacossa, ja silti väittelemme vieläkin siitä, mikä on nopein tie varikolle, hauskuutti skotti kuvatekstissä.

Eräs fani kommentoi julkaisua ja hehkutti molempien entisten McLaren-tähtien nopeutta. Coulthard kuittasi kehut kovalla kommentilla.

– Mika oli aina nopein lähtemään baariin… ja nopein lähtemään, kun lasku tuli! veisteli Coulthard.

Häkkinen on Suomessa esillä Viaplayn Lähikuvassa: Mika Häkkinen” –haastattelukokonaisuudessa. Sen ensimmäinen osa Mikan autotalli julkaistiin viime viikolla.

Viisiosainen sarja näkyy yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa. Seuraavaksi (2.6.) saa ensi-iltansa jakso ”Mikan tarinat”.

Mervi Kallio esittelee Mika Häkkiselle kaksitoista kuvaa tämän uran varrelta. Jaksossa kuullaan Häkkisen reaktiot kuvista ja muistot kuvien takaa. Kuvissa vilahtavat mm. Michael Schumacher, tallipäällikkö Ron Dennis ja lukuisat kisapaikat. Mukaan mahtuu niin voitonhetkiä, katkeria tappioita kuin lähes kohtalokas kolari Adelaiden kisassa 1995, kuvaillaan jaksoa tiedotteessa.

Kuva tästä.