Hiihdon A-maajoukkue pienentyi tulevaksi kaudeksi. Osa maajoukkueen ulkopuolelle jääneistä hiihtäjistä on nyt saanut uudenlaisen tilaisuuden.

He ovat jatkossa osa Electrofit Endurance Trainingin tiimiä. Joukkueeseen kuuluvat Rebecca Ehrnrooth, Juuso Haarala, Rebecca Immonen, Väinö Kotro, Lauri Lepistö, Wiljam Mattila, Vilma Nissinen, Verneri Suhonen, Elsa Torvinen ja Markus Vuorela. Kapteenina toimii Lauri Lepistö.

Päävalmentajana on kokenut Jarmo Riski ja apuvalmentajina Simo-Viljami Ojanen sekä Joona Koponen.

Monet hiihtäjät riemuitsivat uudesta mahdollisuudesta. Verneri Suhonen tarjosi samalla myös Instagramissa kritiikkiä liiton touhun suuntaan.

– A-maajoukkuevalinnat tulivat viikko sitten ja allekirjoittaneen nimeä ei listalta löytynyt. Ryhmät supistuivat rajusti ja mielestäni loistava sprinttimaajoukkue käytännössä lopetettiin, avautui Suhonen Instagramissa.

– Sillä välin kun hiihtoliiton toiminta on ollut alkukevään vähän no, niin ja näin, arvostus ja tiedonkulku urheilijoita kohtaan heikkoa, olemme alkukesästä laittaneet pystyyn uuden tiimin! Aikaa odotteluun ei enää ole! jatkoi Suhonen.

– Electrofit ja Simo-Viljami Ojanen kasasivat kotimaan huippunimet yhteen tiimiin ja tällä porukalla lähdetään yhdessä tekemään hommia kohti talvea. Ylpeydellä siis ilmoitan että edustan tulevalla kaudella E-maajoukkueetta, päättyi päivitys.

Koko päivitys tästä.