Arnold Schwarzenegger on tehnyt pitkän uran julkisuudessa. Mies on valloittanut kehonrakennusmaailman, Hollywoodin ja myös politiikan.

Monet kuuntelevat edelleen tarkkaan, kun legenda avaa suunsa. Schwarzenegger on ollut viime aikoina jälleen esillä hänestä tehdyn Netflix-dokumentin myötä.

Schwarzenegger puhuu paljon myös voimailuun liittyvistä asioista. Kehonrakennuksen suurimman kilpailun Mr. Olympian seitsemän kertaa voittanut Schwarzenegger avasi hiljattain suunsa Instagramissa.

Schwarzenegger on huomioinut, että voimailun ja kuntoilun piirissä pyörii nykyään kaikenlaisia koijareita ja ”guruja”. Järkäleellä oli nyt selvä viesti heille – ja toki oma lehmä ojassa.

– Ollaanpa rehellisiä. Terveyden ja kuntoilun puolella on paljon kelmejä, jotka haluavat myydä ihmisille jotain. Aloitin Arnold’s Pump Clubin, jotta pystyn tuomaan faktaa tuon hevonpaskan keskeltä. Erilaisia villityksiä ja trendejä tulee ja menee. Minun kohdallani ei ole kyse siitä. Olen saanut ihmisiä innostumaan jo 50 vuotta, paalutti legenda.

Schwarzenegger julkaisi päivityksen yhteyteen kuvan itsestään. Otos toi esiin miehen hirmutikissä olevan ylävartalon.

Päivitys tästä.