Huippu-uransa hiihtäjänä viime vuonna lopettanut Riitta-Liisa Roponen kokeilee nyt jotain hieman erilaista. Hän kirjoitti asiasta Instagramissa.

Roponen lähti lauantaina polkujuoksemaan Ylläkselle. Nainen painelee 37 metrin reitin NUTS Trail Running -kisassa.

– Tuosta noin vaan sain hyvän ajatuksen lähtä juoksemaan Ylläkselle 37km polkujuoksun. Jännitystä lisää se etten oo koskaan jalkasin edenny niin pitkästi ja reitti tulee olemaan haastava kaikessa kauneudessaan.

– Hurjimmat juoksijat(300km) ovat lähteneet jo matkaan ja huomenna starttaavat 66km ja 160km juoksijat. Lauantaina 100km, 37km ja 15km suorittajat. Rakastan haastaa itseäni erilaisissa koitoksissa, vaan saa nähä kuinkä nyt käy ja kuinka hyvänä ideana pidän tätä lauantai-iltana ,mutta varmaa on se että aion nauttia matkasta! Tsemppiä kaikille osallistujille ja nautinnollista viikonloppua jokaiselle, kirjoitti Roponen.

Roposen uusi aluevaltaus sai paljon huomiota kommenttiosiossa. Myös ampumahiihtolegenda Kaisa Mäkäräinen pamahti paikalle.

– Mullahan oli sama ajatus päässä pari viikkoa ja vielä eilen mietin et hyppäänkö autoon ja tuun mut onneksi tuo matkan pituus Joensuusta sinne sai miut järkiini. Vähän kyllä harmittaa! a siis tsemppiä!! Hyvin se menee! Juot ja syöt tasasesti niin porukka vie mennessään ja kohta oot jo maalissa, tsemppasi Mäkäräinen.

Päivitys tästä.