Seitsenottelija Jutta Heikkinen antoi hiljattain fanien esittää itselleen kysymyksiä Instagram Storiesissa.

Yksi asia tuntui etenkin saavan aikaan paljon kiinnostusta. Heikkinen vihjaili yhdessä vastauksessa, kuinka hänellä on hieman erilainen miesmaku kuin kaksoissiskollaan Hertalla.

Sitten alkoi vastausten tulva. Jutta Heikkinen päätti tarkentaa vielä asiaa.

– Tuli vielä dm (yksityisviestiä) niin monta viestiä, että miten se meidän miesmaku eroaa toisistaan, niin vastaanpa vielä yhteisesti kaikille, naureskeli Heikkinen.

– Yleensä Hertta tykkää sellaisista kiltimmistä miehistä, ja jotka on suht rauhallisia. Ja mulla taas pitää olla vähän enemmän luonnetta, ja tykkään semmosista aloitekykyisistä ja rohkeista miehistä, jotka ottaa tilanteet haltuun ja heittää läppää, selvensi Heikkinen.

Jutta Heikkinen on kärsinyt ikävistä vammoista ja jatkuvista kuntoutumisjaksoista. Hän kirjoitti maaliskuussa ottavansa tauon huippu-urheilusta.

– Reilu kk sitten päätin, että nyt mun on pakko ottaa aikalisä ja tehdä jotakin muutoksia. Olin tosi loppuunpalanut ja väsynyt ainaiseen kipuun ja epäonnistumisiin. Oon sellainen ihminen, että mulla on isoja tavoitteita ja unelmia, mutta jos joku asia alkaa ottaa enemmän kuin antaa, niin sitten pitää uskaltaa tehdä ratkaisuja vaikka ne kuinka pelottaisi. Hain erityisluokanopettajaksi yläasteelle loppukevään ajaksi, ja sain paikan! Oon ollut niiiiin kiitollinen itselleni, että jaksoin ahertaa 7 vuotta yliopistossa urheilun ohella! paljasti Heikkinen maaliskuussa.

– Aika näyttää mihin suuntaan jalan paraneminen menee, mutta elämä kantaa kyllä, kävi miten kävi! päätti Heikkinen tuolloin.