Viime vuonna ennätyksensä 60,58 heittänyt kiekonheittäjä Salla Sipponen ei ole vielä päässyt tällä kaudella huippuiskuun kisoissa.

Keskiviikkona Sipponen kilpaili Barcelonassa. Tulos oli varsin vaisu 54,23.

Yleisurheilijoiden majoitus ja matkaaminen ovat monesti melkoista draamaa. Sipponen kertoi yhden kuvaavan esimerkin Instagram Storiesissa.

Sipponen julkaisi Instagram Storiesissa videokuvaa. Hän sai huonekaverikseen itselleen tuntemattoman sveitsiläisen naisjuoksijan. Huoneessa odotti melkoinen yllätys. Sängystä oli suora näkymä suihkuun.

– Tosiaan täällä Barcelonassa meillä on tällainen hotellihuone. Jaan tämän sveitsiläisen juoksijatytön kanssa. Tuossa on meidän vessan suihku ja tässä ovat sängyt. Täällä on lasiseinä suoraan tuosta suihkusta. Tähän sänkyyn on hyvä näkymä, hämmästeli Sipponen.

– Hän (huonekaveri) oli täällä eilen, kun tulin joskus puoli kahdentoista aikoihin hotellille. Hän sanoi, että mene vain suihkuun. ”Tuossa on tuo lasiseinä, katson toiseen suuntaan.” Olin vain: ”All right ei mitään.” Ihan hauska, kun tulee ventovieraan kanssa samaan huoneeseen. Saa siinä sitten katsella, veisteli Sipponen.