Lotta Harala on tehnyt huikean paluun suomalaisen aitajuoksun huipulle. Hän paineli viime viikolla Sveitsissä 100 metrin aidat aikaan 12,85.

Lauantaina Harala on tulessa Oulussa, jossa kilpaillaan Motonet GP. Haralan kunto ja tilanne kiinnostaa faneja.

– Normaalistikin palautumiseen panostetaan, mutta etenkin nyt, kun tuli ennätysparannus, matkustelut ja taustalla on kilpailutauko, Harala kommentoi Ylen haastattelussa.

Harala herkistyi, kun Ylen haastattelussa nousi esiin hänen tunnelmansa mahtavan paluun jälkeen.

– Ihan mielettömän kivaa. Minulla meinaa tulla tunteet pintaan. Tämä on minulle niin tärkeää, että olen takaisin kilpailuissa. Tämä on vaatinut todella paljon uskoa, työtä ja vaikeita vuosia. Tämä on minulle todella merkityksellistä. Olen iloinen, kiitollinen ja tyytyväinen, että olen takaisin kilpailuissa ja tällä tasolla. Nautin tästä todella paljon, avautui Harala Ylelle.

Tästä Ylen juttu.