UFC:n raskaansarjan entinen mestari Francis Ngannou tekee 28. lokakuuta debyyttinsä ammattilaisnyrkkeilijänä. Hänen tukenaan on myös lajilegenda Mike Tyson.

Ngannou kohtaa heti melkoisen vastustajan. Hän haastaa Saudi-Arabiassa voittamattoman maailmanmestarin Tyson Furyn, joka on nimetty Mike Tysonin mukaan.

Riyad Season PR kertoo tiedotteella, että Mike Tyson valmentaa Ngannouta ottelua varten. Tarkempia yksityiskohtia kaksikon valmennussuhteesta ei kerrottu.

Mike Tyson ylisti kuitenkin estoitta kamerunilaisiskijää.

– Ei ole mikään salaisuus, että tuen Ngannouta 100-prosenttisesti tässä mestarien kohtaamisessa. Hänellä on yksi kova lyönti. Kun se osuu, on peli ohi. Odotan innolla, että pääsen tekemään töitä Ngannoun kanssa ja tukemaan häntä siirtymisessä oktagonista nyrkkeilykehään, hehkutti Iron Mike tiedotteella.

– Hän ei ole mikään tulokas kamppailulajeissa, vaan maailmanmestari. Hän tietää, kuinka otella, kun kello lyö, mutta tärkeintä on yhdistää hänen energiansa ja kamppailulajien taitonsa lyönteihin. Hänen pitää käyttää ketteryyttään liikkuakseen ripeästi kehässä ja lyödä sitten tyrmäyspommi. Tulemme voittamaan.

Moni ei usko, että lyöntivoimastaan tunnetun Ngannoun haastavan todellisuudessa Furya.