Venäläinen hiihtotähti Aleksei Tshervotkin on mennyt naimisiin. Hän julkaisi myös sosiaalisessa mediassa kuvia häätunnelmistaan.

Tshervotkin poseerasi Julia-rakkaansa kanssa päivityksessä, jonka kuvatekstissä luki: ”Minun vaimoni.”

Pariskunnan yhteiskuvien kommenttiosioon sateli onnitteluita. Vaimon upea mekko keräsi osansa kehuista.

Tshervotkin oli viime vuonna juhlimassa viestihiihdon olympiakultaa Pekingin kisoissa. Hän teki huikean junioriuran, mutta ei ole vielä onnistunut tekemään täyttä kansainvälistä läpimurtoa henkilökohtaisissa kisoissa.

28-vuotias venäläinen on saavuttanut maailmancupissa parhaat sijoituksensa Iivo Niskasen paraatimatkalla 15 kilometrin perinteisellä.

Tshervotkin sai ikävää julkisuutta länsimaissa viime vuonna, kun hänet ylennettiin Venäjän kansalliskaartin kapteeniksi. Venäjä oli vain kuukausia aikaisemmin käynnistänyt laajamittaisen hyökkäyksen Ukrainaan. Hän poseerasi tuolloin myös yhteiskuvassa puolustusministeri Sergei Shoigun kanssa.

Kuvat tästä.