Robert Helenius lähtee lyhyellä varoitusajalla melkoiseen seikkailuun. Mies kohtaa lauantaina Lontoossa Anthony Joshuan nyrkkeilyn raskaansarjan huippuottelussa.

Heleniuksesta on paperilla tehty suupalaa Joshualle. Entisen raskaansarjan mestarin on tarkoitus kohdata myöhemmin tänä vuonna Deontay Wilder.

Heleniuksen manageri Markus Sundman paljasti Ylelle, että hän sai kiinnostavan yhteydenoton jo ennen lauantain ottelua, jossa Helenius kohtasi Mika Mielosen.

– Tämä kaikki alkoi lauantaiaamuna saadessani soiton Match Room Boxingilta Savonlinnaan. Minulle kerrottiin (DIllian) Whyten kärynneen dopingista ja Heleniusta kysyttiin tähän superotteluun, Sundman paljasti Yle Urheilulle.

Sundman vaikeni kuitenkin yhdestä asiasta. Hän ei halunnut paljastaa, minkälaisen ottelupalkkion suomalainen tulee saamaan.

Asiantuntija Pekka Mäki esitti oman arvionsa. Kaikesta päätellen luvassa on kunnon tili.

– Hirveän vaikea sanoa. Mutta veikkaisin, että puhutaan sadoista tuhansista, liikutaan ehkä 300 – 400 000:n korvilla. Yleensä jos otteluun lähdetään lyhyellä varoitusajalla, niin mukaan lähdetään juurikin hyvien rahojen takia, Mäki arvioi Ylelle.