Pika-aituri Lotta Haralalla on takana urheilullisesti elämänsä vuosi. Nyt se on kuitenkin kesän osalta ohi.

Harala vahvisti asian Instagramissa. MM-kisoissa alkueriin jäänyt pikakiituri on sivussa viikkoja.

– Tulevat neljä viikkoa matkaa taitetaan keppien avustamana ja valtaosa ajasta tulee vietettyä kotisohvalla lepäillen Leo seuramiehenä. Tällä kaudella palasin vihdoin kisaradoille 3 vuoden kuntoutuksen jälkeen tehden uudet ennätykset ja nostaen itseni aivan uudelle tasolle, alkoi päivitys.

– Missään vaiheessa sääriluu ei kuitenkaan ollut ehtinyt parantua täysin ja luonnollisestikin vähäisestä kilpailemisesta ja juoksuharjotuksista huolimatta kesän aikana paheni. Kovat kivut olivat läsnä koko kauden ja kuormittivat myös henkisesti. Murtumalinja on ollut sääressä koko kesän, loppua kohti pahentuen.

– Yhdessä lääkärien kanssa olimme tehneet selkeän suunnitelman kuinka selviän kisakauden läpi. Erilaisten hoitojen avulla saimme kipuja vähennettyä, toisinaan paremmalla ja toisinaan huonommalla menestyksellä… Ikuisena optimistina en malta odottaa kuinka hyvin voin juosta ensi kaudella, kun jalka on luutunut. Malttia ja kärsivällisyyttä kysytään, mutta sitä on onneksi viime vuosilta reppuun karttunutkin.

Ensi vuonna järjestetään kesäolympialaiset ja yleisurheilun EM-kisat.

Päivitys tästä.