Frisbeegolfin SM-kilpailut järjestettiin viikonloppuna Lahdessa Mukkulan frisbeegolfradalla. Sunnuntaina kruunattiin Suomen mestarit avoimessa ja naisten avoimessa luokassa. Urheilun juhlan keskellä oli myös ikävä sivumaku.

Heidi Laine voitti naisten SM-kultaa. Miehissä ykköseksi nousi Niklas Anttila.

Kovaa jälkeä myös maailmalla tehnyt Väinö Mäkelä oli tällä kertaa jaetulla kuudennella sijalla. Mäkelällä oli kuitenkin mielessä muutakin kuin vain hänen sijoituksensa kisan päätyttyä.

Mies antoi palaa Instagram Storiesissa. Hän teki karun paljastuksen yhden ”fani”joukon sekoilusta.

– Te (noin) kahdeksan kaverusta, jotka olitte katsomassa Lahden Mukkulassa SM-kisoja ja tahalleen häiritsitte yhtä tiettyä pelaajaa, hävetkää.

– Ei ole ok alkaa suoraan mollaamaan pelaajaa, kun se on kävelemässä väylällä seuraavaa heittoa kohden. Antamaan aplodeja selvästi epäonnistuneelle heitolle ja häiritä korin takana kaikella mahdollisella tavalla, kun toinen on puttaamassa.

– Uskomatonta perseilyä ja varsinkin henkilöiltä, jotka itse lajia pelaavat (osasivat käyttää lajitermejä oikein). Ei mulla muuta. Suoraan sanoen harmittaa tämän pelaajan puolesta, että on joutunut kokemaan tämmöistä, paalutti suomalaistähti.