Pituushyppääjä Taika Koilahdella on takana terveysmurheiden sävyttämä kausi. Naisen kumppanin Wäinö Mäkelän frisbeegolf-kausi ei ole myöskään ollut aivan täyttä ilotulitusta.

– Hankalan harjoituskauden jälkeen mulla oli kuitenkin fiilis ettei kisakentille oo enää tänä vuonna mitään annettavaa. Uskon tehneeni oikean ratkaisun, koska nyt on aikaa treenata rauhassa kohti kautta 2024 ja laittaa mieli sekä kroppa toimimaan, kirjoitti Koilahti elokuun lopussa sosiaalisessa mediassa.

Mäkelän kausi toki jatkuu vielä. Pariskunta on kuitenkin ehtinyt välillä hengähtää myös lomamoodin puolella. Se tehtiin Mäkelälle tutuissa maisemissa Pohjois-Amerikassa.

Koilahti julkaisi Instagramissa upeita kuvia ja videon Yosemiten kansallispuistosta. Hän kirjoitti myös kokemuksesta.

– Vietettiin viimeiset kaks päivää Yosemiten kansallispuistossa ja voi morjes mitä maisemia. Maanantaina vaellettiin Yosemite Fallsien päälle ja tiistaina ajettiin Tioga Pass, joka oli upee ajoreitti kansallispuiston läpi.

– Meidän vaellusreissu kesti yli 7h ja oli yhteensä 18,5km. Nousuja tuli n. 850m. Oli fyysinen päivä tällaiselle teholajiurheilijalle, mutta todellakin sen arvonen! Neljännessä kuvassa näkyy mihin patikointiin ja viimeisessä videossa oon uimassa putouksen yläjuoksulla, kirjoitti Koilahti.

Kuvat ja videot tästä. Lisää kuvia painamalla oikealla olevaa nuolta.