Tyson Furyn ja Francis Ngannoun välistä nyrkkeilyn raskaansarjan ottelua oli seuraamassa iso joukko urheilutähtiä ja legendoja.

Pelipaikalle oli kutsuttu myös UFC:n supertähti Conor McGregor. Hän oli ottelun jälkeen intoa täynnä TNT Sportsin Caroline Pearcen haastattelussa. Esille nousi myös Robert Helenius.

– Kaikki kunnia myös Tysonille. Siinä on myös kova jätkä, jonka leuka kestää iskuja. Ngannou on myös voimakas mies. Tyson ei pystynyt pitämään hänestä kiinni. Raskaansarjan nyrkkeily on mahtavaa katsottavaa. Etenkin kehän vierestä, ilakoi McGregor.

McGregor oli seuraamassa 12. elokuuta, kun Robert Helenius haastoi Anthony Joshuan Lontoossa. Irlantilainen ei tosin täysin muistanut suomalaisjättiä.

– Olen nähnyt nyt kaksi ottelua kehän vierestä (ringside-paikat). Näin Anthony Joshuan esityksen sitä suomalaista jätkää vastaan. Nyt Fury, raskaansarjan nyrkkeily on liekeissä tällä hetkellä, sanaili McGregor.

McGregorin esiintyminen oli jälleen kerran varsin sekava. Monet pohtivat, oliko mies nauttinut muutakin kuin kaurapuuroa, vaikka Saudi-Arabiassa oltiin.